Dolgozóink

Dolgozóinkat alapos és kidolgozott kiválasztási rendszerünknek köszönhetően úgy válogattuk össze, hogy csak a legjobb, erkölcsileg és szakmailag legmegbízhatóbb munkaerőket alkalmazzuk. Rendszeresen képzésen vesznek részt, hogy megismerkedjenek a legújabb takarítási technológiákkal, munkájukat pedig a cégvezetés folyamatosan, szúrópróbaszerűen ellenőrzi, hogy az se váljon olyan szinten rutinná, hogy felületességhez vezessen. Munkatársaink erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek, lojálisak a megrendelőnkhöz és a megbízó maximális kiszolgálására törekszenek. Dolgozóink meghatározott munkarend szerint dolgoznak, tudják milyen sorrendben, milyen eszközökkel kell a takarítást elvégezniük.

Munkaeszközeink

Munkaeszközeink és az alkalmazott vegyszerek kiválasztásában legfontosabb szempontunk a takarítási minőség, tisztítási hatékonyság mellett az állagmegóvás, hogy maga a tisztítási folyamat minimális megterheléssel járjon a tisztítandó felületek számára. Gépeinket a kiváló minőségű, speciálisan ipari takarításra kifejlesztett eszközökből válogattuk össze. Anyagaink környezetbarát, ellenőrzött termékek, melyek az egészségre ártalmatlanok. Kizárólag korszerű, minőségi takarítószereket, és minőségi, biztonsági adatlappal rendelkező tisztítószereket használunk, a takarítási munkáinak elvégzéséhez

Munkavégzés

Munkánk során az Európai Unió szabályaihoz igazodunk. Csak ellenőrzött, ÁNTSZ tanúsítvánnyal rendelkező, az adott takarítási művelethez és a tisztítandó felületre legmegfelelőbb terméket használunk – az ipari és irodatakarítás, a rendezvények utáni takarítás és az ablaktisztítás egyaránt más műveletet jelent, más tisztítószert igényel. Elsődleges szempontunk a tisztaság elérése mellett az egészségre nem káros, környezetkímélő termékek preferenciája.