Miből épül fel a takarítási szolgáltatás díja?

Az árképzési politikánk lényege a minimális, de stabil árrés. Arra törekszünk, hogy a vevők kiszámítható, versenyképes árszinttel és tökéletes kiszolgálással találkozzanak. A beszállítóinkat sem váltogatjuk néhány százalékos árkülönbségért, mert szerintünk a megbízható együttműködés komolyabb üzleti haszonnal jár hosszú távon. Tartjuk magunkat a jól bevált, minőségi termékekhez, tisztítószerekhez és higiéniai árukhoz.

Árképzésünk a minőségi szolgáltatás garanciája. Ismerjük a magyar piaci viszonyokat, és azoktól nem elrugaszkodott, de reális díjazást kalkulálunk. Mi az árverseny helyett inkább a minőségi szolgáltatásra fektetjük a hangsúlyt, de mellette költséghatékony megoldásokra törekszünk.

Ahogy a felhasznált alapanyagokban, úgy a munkaerő kiválasztás során is a minőség az elsődleges szempont számunkra. Minden dolgozónkat elméleti és gyakorlati szakmai vizsgán átszűrve válogatjuk be állományunkba. Egészségügyi lap, és erkölcsi bizonyítvány minden alkalmazottunk esetében rendelkezésre áll. Dolgozóink egységes munkaruhát viselnek, megjelenésük kulturált, és modoruk megfelelő. Feladatuk színvonalas minőségű végrehajtása érdekében rendszeres technológia-követő szakmai oktatásban részesítjük őket. Rendszeres kontrolling biztosítja partnereink számára a hosszú távú zökkenőmentes együttműködést.

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy kollégáink is meg legyenek elégedve a fizetéssel! Nem is gondolnák, hogy ennek mekkora jelentősége van. Munkatársainknak nem azon kell gondolkozni, hogy megéri-e hajnali 2-kor felkelni, dolgozni. Hanem nyugodtan tudnak koncentrálni a munkára, a munkavégzés pontosságára és a megrendelővel való jó kontaktus kialakítására. Munkatársaink bérezése és béren kívüli juttatási rendszere, a rendszeres és pontos munkabér-kifizetés erkölcsileg is biztos alapot teremt, így fel sem merülhet, hogy kollégáink egyéb forrásból akarjanak anyagi előnyökhöz jutni. Mi nem fogjuk elspórolni a biztosítási díjat, és a kollégáink fizetését!

A mi kollégáink

Vállalkozásunk biztosítja a gépparkot, minőségi, folyamatosan szervizelt és karbantartott csúcsminőségű gépekkel dolgozunk. Munkavégzésünk során, – amennyiben a feladat megengedi -, előnyben részesítjük a természetes, környezetkímélő, technológiákat és tisztítószereket, ezek folyamatos megismerésére és bevezetésére nagy figyelmet és kapacitást fordítunk

Minden cég számára, függetlenül annak méretétől egy partnerkapcsolatban a megbízhatóság és a szakmai tudás a legfontosabb. Vállalkozásunk tudatosan válogatja ki humán erőforrásait, szakmai és emberi vonatkozásban egyaránt, biztosítva ezzel megrendelőink részére a maximális biztonságot és minőséget. Ennek garanciája minőségbiztosítási rendszerünk és a cégvezetés által koordinált kontrolling. Ügyfeleink anyagi biztonságának fedezetét felelősségbiztosításunk jelenti.

Árainkat tehát úgy alakítjuk, hogy mindaz, ami megrendelőink megelégedettségét és biztonságát szolgálja beleférjen abba a költségkeretbe, amely a magyar piaci viszonyok közt versenyképes, de szolgáltatásunk minőségén ne kelljen csökkentetnünk sem szándékosan, sem kényszerből.

Lehet olcsóbb takarítószolgálatot is találni de, nem biztos, hogy érdemes!