Bosch BSD3030 Porzsákos padlóporszívó

Ideálisan használható kis és közepes méretű irodák takarítására, elsősorban olyan helyeken, ahol munkaidőben kell takarítani, mivel halk, erős szívóerejű és rendkívül jó szűrőhatású porszívó.
A HEPA szűrő a legkisebb allergiát kiváltó részecskéket, valamint a motor szénlekopását visszatartja, és 99.95%-ban megtisztítja a beszívott levegőt. Így az allergiát kiváltó részecskéknek semmi esélye többé. Az eredmény: a porszívó által kiadott levegő tisztább, mint a helyiség levegője.

Karcher a 2504 nedves-száraz ipari porszívó

Az A 2504 ME típusú Kärcher nedves-száraz porszívó egy olyan készülék, amely bizonyított módon a piszkot a sarokba szorítja.
A tartály belső részében található egy értékes szűrőpatron, amely a piszkot szűri meg. A szűrőpatronon belül található a mechanikai úszó, amely maximális vízmennyiségnél a levegőt megszakítja, és így a szeméttartály nem tud túltöltődni
A nagy 25 literes tartály szállításra alkalmas füllel, amely a tartályt rögzíti, biztosítja a tartály könnyű kiürítését és fáradság nélküli szállítását, valamint a szünet nélküli munkát.
A tároló rekeszen a fúrót, marógépet, vagy a csavarhúzót lehet tárolni, hogy mindig kéznél legyenek.
A szabályozható fújó funkció eltávolítja a port a nehezen elérhető helyekről, amelyeket a porszívóval nem lehet elérni. A szerszámokat és a szobanövényeket is le lehet vele fújni..
A hálózati kábel és a szívótömlő megfelelő hossza miatt a porszívóval több, mint 6 m-es hatótávolságú munka lehetséges, így másik konnektorba való csatlakoztatás csak ritkán szükséges. A hálózati kábel részére rendelkezésre áll egy kábeltartó, amellyel a kábel mindig biztonságosam tárolható.
A tartozékot a készüléken biztonsággal tárolható, anélkül, hogy elveszne, és mindig kéznél van..
A készülék univerzálisan állítható: a barkácsműhelyben a finom port, fűrész-vagy fémforgácsot és a kiloccsant folyadékot távolítja el. A garázsban például a kocsikerék által bejutott latyakot egy szempillantás alatt megint csak eltávolítja. Sőt még az eldugult fürdőkádakat vagy lefolyócsöveket is újból szabaddá teszi.

Karcher FP 222 padlófényesítő

A robosztus és kézreálló FP 222 típusú padlófényesítő külnféle keferátekkel van felszerelve, amelyekkel kényelmesen mechanikus módon polírozhatók és viaszolhatók linóleum, kő és parketta felületek
Nem kell többé erőt kifejteni és a munkát megszakítani, hála ennek a tecgnikának.
A két különféle keménységű tárcsakefékkel lehet a viaszt a padlóra bedolgozni és normál fényűre hozni. Eztután pedig a filc tárcsákkal lehet a tükörfényt megadni. A ledörzsölődés ( polírpor és viaszmaradvány) ami közben keletkezik azonall felszívódik. A polírozás és viaszolás nem csak az optikai benyomás javítására szolgál, hanem védi a padozatot a repedéstől, nedvességtől és piszoktól. A padló sokáig elasztikus marad, és lassaban koszolódik. Az FP 222 gépnek a felhasználási komfortja kiemelendő.
Magától bekapcsol, amint a nyelet a munkezdés állásba hozzuk. A mozgó felvevő készüléknek köszönhetően a polírozó tárcsákat gyorsan és probléma nélkül lehet cserélni, és az egyenetlen padlókhoz passzítani. A készüléken könnyű irányítani, nem perdül ki oldalra.
A legegyszerűbben görgőin lehet szállítani. A nagy felületű munkavégzés miatt jó ütemben tudnuk haladni, nagy felületi teljesítmény mellett. Egy körbefutó gumicsík védi a gépet és bútorokat. Munka végeztével a kábel kényelmesen feltekerhető a 2 tartóra.
Felhasználás
Keménypadlók ( parketta, linóleum, PV, vagy kő) polírozásához és viaszolásához.

Karcher T 12/1 (T 10/1) – Ipari porszívó

Az új Kärcher T 12/1 típusú porszívó egy igen erős és halk porszívó, amely különösen a épület tisztítási ágazatban, hotelekben, éttermekben, irodákban, boltokban, kórházakban de háztartásokban is munkába áll.
A T 12/1 porszívónál a motorteljesítményt, légterelést és a 6-szeres szűrőrendszert ( különleges tartozékként rendelhető HEPA szűrővel együtt) úgy tervezték, hogy amikor a papír porzsák megtelik, a szívóteljesítmény alig csökken. Ez előny, amely kifizetődik: a munkaintervallumok hosszabbak, hogyha a szűrőt nem olyan gyakran kell cserélni.
A porszívó a lábkapcsolón keresztül könnyen kezelhető. 2 gumi kerekének és 2 terelőgörgőjének köszönhetően nagyon mozgékony.
A mélyen lévő súlypont borulás biztossá teszi a készüléket.
A turbinafejre integrált kábelatartó biztosítja, hogy a hálózati kábel mindig rendben legyen. Ezenkívül a kábel egy szétnyitható kábelakasztón tárolható.
Nagyon ergonómikus a delta formájú könyök, így hosszú ideig tartó takarításnál sem kell a kényelemről lemondani.
A készüléken lévő szívótömlőnek egyszerű, ugyanakkor mégis hatásos csatlakozási mechanikája van. A szívótömlőt a porszívócsonkra rá kell tolni, majd egy elasztikus karima bekattan és kész is. Ez a rendszer szavatolja egyúttal annak a biztonságát, hogy a porszívó húzásakor a szívótömlő nem oldódik ki.
Különleges tartozékként többek között kapható a porszívóhoz egy elektromos szívókefe, amely a T 12/1 porszívóból egy szőnyegkefélő porszívót képez.
Különösen higiénikus igények esetén a gyapjú porzsák mellé egy HEPA szűrőt lehet alkalmazni, amely a legfinomabb részecskéket visszatartja
Felhasználás
A T 12/1 típusú porszívó egy igen erős és halk porszívó, amely különösen a épület tisztítási ágazatban, hotelekben, éttermekben, irodákban, boltokban, kórházakban de háztartásokban is munkába áll.

Karcher VC 5300 porszívó

A VC 5300 típusú porszívó a legmagasabb színvonalon kínál kényelmet és szűrőtechnológiát. Erős 2000 Watt csatlakozási teljesítmény, 380 W szívóteljesítmény a padlófejen, 8 m-es zsinór, és a számos felszereltség, mint Softgrip markolat, teleszkópos szívócső, szűrőcsere-kijelző, automatikus kábelfeltekerés, készüléken állítható szívóerő, higiénia zárral ellátott flíz porzsák, valamint a porszívó megállítását segítő kialakítás mind magától értetődik.
A HEPA 12 szűrő a legkisebb allergiát kiváltó részecskéket, valamint a motor szénlekopását visszatartja, és 99.95%-ban megtisztítja a beszívott levegőt. Így az allergiát kiváltó részecskéknek semmi esélye többé. Az eredmény: a porszívó által kiadott levegő tisztább, mint a helyiség levegője.
Gyapjú porzsák: a hagyományos papírporzsákokkal szemben a mi gyapjú porzsákunk két-háromszor annyi mennyiségű por befogadására képes, mivel ezt a finom por nem olyan gyorsan bomlasztja szét. Azaz ritkábban kell cserélni, kevesebb a szemét, és kevesebb porzsákot kell vásárolni. Ezenkívül pedig a gyapjúporzsák nagyon erős.

Karcher Puzzi 100 Super – Szőnyeg és kárpittisztító

A Karcher kárpittisztítói sok ipari alkalmazási területen beváltak: robusztus technika, rendkívül nagy tisztítási teljesítmény és széleskörű alkalmazási lehetőség jellemzi őket. A szőnyegpadlók, szalagfüggönyök és autóülések segítségükkel a szálak mélységéig megtisztulnak. A megfelelő tartozékokkal felszerelve csempe- és ablaktisztításra is alkalmasak.
A könnyű szőnyeg- és kárpittisztítókkal a legkisebb lépcsőfelületen, pl. a lépcsőpihenőkben és a lépcsőfokokon sem okoz gondot a közlekedés.
A rendszeres alapos tisztítás nélkül az irodai, szállodai vagy vendéglátóipari kárpitozott bútorok gyorsan elveszítik hívogató jellegüket. A Karcher kárpittisztítói alaposan és hatékonyan tisztítanak, eltávolítják a foltokat és megszüntetik a kellemetlen szagokat.
ermetezéses extrakciós elv: Tisztításkor a víz és a tisztítószer kipermetezése egy munkafolyamatban történik, és a keveréket egy szívófej azonnal visszaszívja. A szennyeződés feloldása és eltávolítása egy menetben történik és mivel csekély mértékben marad nedves a felület, így az rövid időn belül ismét járhatóvá válik.

Tisztítás két fázisban: Erősebb szennyeződések esetén, például az új épületek építkezés utáni végső takarításakor, ajánlatos az előpermetezés. A szőnyeg- és kárpittisztítók a külön permetező funkciójával először a tisztítószert hordja fel, hogy annak legyen ideje felületen hatni, majd a második menetben tiszta vízzel öblíti a padlót.
Tisztítószer: RM 760 por, RM 760 tabletta és RM 765 Mitex:
– Mélyre hatol, így nagy a tisztítóhatása, de egyidejűleg kíméli a szőnyeg szálait,
– A permetezéses extrakciós tisztítók kellemes illatot biztosítanak a helyiségben,
– A kedvelt tablettás forma pontos adagolást tesz lehetővé (RM 760 tabletta).

Tiszta az alapokig
A szőnyegpadlók textilfelületétől a kárpitozott bútorokon át a gépkocsik belső teréig alkalmazható. Kompakt modellként kapható, nagyobb felületekhez vagy profi tartós használatra.
A Karcher puzzi tipusú gépeivel történő tisztítás után az erős szívóturbina rendkívül kevés nedvességet hagy maga után. A megtisztított felület akár 63%-kal is gyorsabban szárad, mint a egyéb gépk esetén,így ideálisan alkalmas a frekventált területek közbenső tisztítására.

Karcher SC 1402 gőztisztító

Az SC 1402 az első KÄRCHER gőztisztító, amelynek víztartálya folyamatosan tölthető. Ezzel a KÄRCHER a comfort osztály csúcsminőségű készülékét kínálja, amit az ár-érték arányával nyer meg. Mivel a frissvíz tartály utántölthető, nagyobb felületek tisztítása megszakítás nélkül végezhető.
3,5 bar max. nyomással magas gőzhozama van, hogy kiváló tisztítási hatást biztosítson.Vízkőmaradványok, zsírlerakódások és egyéb makacs szennyeződések erőteljesen, de mégis kíméletesen távolíthatók el ezzel a gőztisztítóval.
A gőzmennyiség a gőzpisztolyon lévő fokotzatmentes gőzmennyiségszabályozóval a tisztíási felülethez és a szennyeződés nagyságához igazítható.
Könnyen érthető kezelő elemei, a gőzcső csatlakozószerkezete, a könnyű utánhúzást és fordulékonyságot segítő 5 nagy kerék, és a folyamatosan utántölhető tartály magas komfortot biztosítanak.

Felhasználás
A KÄRCHER SC 1402 mindehol használható:
kemény felületeken
fürdőben, WC-ben
üvegen vagy tükrön
sima bútorfelületen
textilápoláshoz. Fertőtlenítésre, vegyszermentesítésre, felületek felfrissítésére kiválóan alkalmas.

Sorry, this page in only available in Hungarian.