A tiszta szőnyegpadló – fél egészség

A takarítás, szőnyegtisztítás egy igen fontos eleme az iroda rendszeres tisztán tartásának, amely ahhoz szükséges, hogy  környezetünket élhetővé, egészségessé tegyük. A szőnyegtisztítás nem csupán esztétikai szempontból, hanem még inkább a higiénia, a tisztaság miatt nagyon fontos. Egy rosszul kitakarított helyiségben, ahol a szőnyegek hosszú ideje nem voltak tisztítva, felgyülemlik a por, az utcáról behordott sokféle szennyeződés, s így sokkal nagyobb a veszélye annak, hogy kórokozók szaporodnak el, mint egy rendszeresen tisztított szőnyegpadlóval borított környezetben.

A rendszeres és alapos mély-szőnyegtisztítás elengedhetetlen feltétele a higiénikus irodai környezetnek, az allergia-és asztmamentes munkakörülmények megteremtésének.

Hiába törlünk naponta port, ha minden lépésnél felverjük a padlóból a szálak közé rakódott porszemcséket és mikroorganizmusokat.

A gyakori szőnyegtisztítás segít megóvni a szőgyeg állapotát is, a színeket felfrissíti, a szálakat újrarendezi.

Minél nagyobb létszámú, illetve forgalmú irodahelyiségről beszélünk, érdemes annál gyakrabban igénybe venni a szőnyegpadló tisztítási szolgáltatás, egyrészt azért, hogy a szennyeződések minél rövidebb ideig legyenek a szálak közt, ezáltal is megelőzve kollégáink megbetegedését; másrészt, hogy a higiénikus tiszta szőnyeg ösztönözze munkatársainkat a tisztaság megóvására.

Napjaik korszerű tisztítószerei nem hagynak maró vegyszermaradékokat a szőnyegekben, csak kellems tiszta illat marad utánuk s foltmentes, higiénikus szőnyegpadló, s a korszerű technológiáknak köszönhetően a szőnyegek gyorsan száradnak, így szinte azonnal használható a kitakarított helyiség, nem okoz a takarítás fennakadásokat a munkavégzésben.

Amennyiben szeretnének bővebb információkat nedves és száraz szőnyegtisztítási szolgáltatásainkról, kérjék tájékoztatónkat e-mailen https://www.realclean.hu/elerhetoseg/. oldalunkon.

A szőnyegtisztítás eredménye
A szőnyegtisztítás eredménye jól látható